Degustatiemenu’s

Menu van vrijdag 21 april
tot zo
ndag 28 mei

AMUSES


Frisse salade – verse asperges –  gerookte zalm

ciabatta – kruidenkaas – zacht eitje


* Griet à la plancha – botersaus

Mechelse asperge – krokantje Serano


Varkenshaas – Saltimbocca

gebakken asperge – Marsala wijnsaus

OF

Witte heilbot op vel – kruidensaus

gebakken asperge –  krielaardappel


Aardbeidessert – trifle

cantuccini – mascarpone –  Griekse yoghurt

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79

Menu van vrijdag 2 juni
tot zondag
2 juli

AMUSES


Zeevruchtenschotel – babykreeft – oester

garnaal – kreukel – gamba – pandalus


* Waterzooi babykreeft – kabeljauw

asperge – kreeftensausje


Filet parelhoen – fine champagne

zomergroentjes – hollandaise

OF

Gebakken turbotin – jonge spinazie

kruidenpuree – béarnaise


Aardbeitompoes – crème pâtissière

bladerdeeg – vanillesaus

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79

Menu van vrijdag 7 juli
tot zondag 6 augustus

AMUSES


kort gebakken tonijn – ansjovis

garnaal – olijf – tomaat – boontjes


* zeeuwse mosseltjes – roodbaaars

juliennegroentjes – tuinkruiden


contrefilet – béarnaise

gewokte groentjes – rozemarijnaardappel

OF

Krokant gebakken zalm – champagnesaus

andijvie – krieltjes


carpaccio – ananas

mascarpone – limoensorbet

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79