Degustatiemenu’s

Menu van vrijdag 27 oktober

tot zondag 26 november

AMUSES


Wildpastei – chutney – zwarte pens

kroketje briekaas – brioche


* Kabeljauwhaas – kruidenkorst

brandade – grijze garnaal


Hertfilet – wildgarnituur

kool – witloof – spruit – appel

OF

Witte heilbot – St-jakobsoester

knolselderstoemp – kruidensaus


Warme appeltaart – crème patissière

vanille ijs – verse slagroom

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 7.00
wijnsupplement € 8.00

MENU 3-GANGEN€ 49.00
Aangepaste wijnen€ 16.00
*MENU 4-GANGEN€ 59.00
Aangepaste wijnen€ 25.00

+32 (0)54 32 78 79

Menu van vrijdag 1 december
tot zondag 17 december

AMUSES


Roodbaars huisgerookt – gebakken reuzegarnaal

pittige groenteratatouille – sushidressing


* Zwaardvis kort gebakken – pasta

mediterraanse tomatensalsa – Pecorino


Fazant –  fine champagne

Spek – knolselder – savooi

OF

Lotte – julienne prei

Charlotte – champagnesaus


Kriekentaart – kwark

speculaas – bavarois

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 7.00
wijnsupplement € 8.00

MENU 3-GANGEN€ 49.00
Aangepaste wijnen€ 16.00
*MENU 4-GANGEN€ 59.00
Aangepaste wijnen€ 25.00

+32 (0)54 32 78 79