Degustatiemenu’s

Menu van vrijdag 25 november
tot zondag 18 december

AMUSES


CINGHIALE TONNATO – APPELKAPPER – PARELCOUSCOUS

zeebaarstartaar – zure room – sushidressing


* FREGOLA – HEILBOT – CURRY

Zeeuwse mosseltjes


FAZANT – FINE CHAMPAGNE

spek – wintergroentjes

OF

GEBAKKEN GRIET – GRAANMOSTERD

groenten potpourri – verse kruiden


TARTE DES DEMOISELLES TATIN

vanillesaus – ijs

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79

Menu van vrijdag 6 januari
tot zondag 5 februari

AMUSES


TONIJN – TATAKI – TARTAAR

quinoa – wasabi


* SKREIHAASJE OP VEL – MOUSSELINE

garnaal – stoemp – pleurot


Parelhoenfilet –  Chiantisaus

polenta – Pecorino – witloof – spruitjes

OF

ZALMFOREL – BIESLOOKSAUSJE

wokgroenten – polenta


TRIO CHOCOLADE – VANILLE-IJS

mousse – taart – bavarois

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79

Menu van vrijdag 10 februari
tot zo
ndag 12 februari

AMUSES


SALADE FOLLE – ZALM – REUZEGARNAAL

baarstartaar – kreeft – yoghurt


* Risotto – paddenstoelen

gebakken zeewolf – gepocheerd ei


Durochaasje – pickles

groene kool – witloof – peterseliekrieltjes

OF

Zeebaars op vel – Siciliaans sausje

kerstomaat – verse pasta – Parmezaan


Chocoladedessertje – Anglaise

mascarpone – biscuit – mousse

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79