Degustatiemenu’s
Menu van vrijdag 6 januari
tot zondag 5 februari
AMUSES
TONIJN – TATAKI – TARTAAR
quinoa – wasabi
* SKREIHAASJE OP VEL – MOUSSELINE
garnaal – stoemp – pleurot
Parelhoenfilet – Chiantisaus
polenta – Pecorino – witloof – spruitjes
OF
ZALMFOREL – BIESLOOKSAUSJE
wokgroenten – polenta
TRIO CHOCOLADE – VANILLE-IJS
mousse – taart – bavarois
OF
KAASDEGUSTATIE
supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00
MENU 3-GANGEN | € 47.00 |
Aangepaste wijnen | € 15.00 |
*MENU 4-GANGEN | € 57.00 |
Aangepaste wijnen | € 24.00 |
Menu van vrijdag 10 februari
tot zondag 12 februari
AMUSES
SALADE FOLLE – ZALM – REUZEGARNAAL
baarstartaar – kreeft – yoghurt
* Risotto – paddenstoelen
gebakken zeewolf – gepocheerd ei
Durochaasje – pickles
groene kool – witloof – peterseliekrieltjes
OF
Zeebaars op vel – Siciliaans sausje
kerstomaat – verse pasta – Parmezaan
Chocoladedessertje – Anglaise
mascarpone – biscuit – mousse
OF
KAASDEGUSTATIE
supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00
MENU 3-GANGEN | € 47.00 |
Aangepaste wijnen | € 15.00 |
*MENU 4-GANGEN | € 57.00 |
Aangepaste wijnen | € 24.00 |
Menu van vrijdag 17 februari
tot zondag 19 maart
AMUSES
Carpaccio – St-Jakobsoester – limoen
garnaal – heilbot – olijf -feta
* Gevulde rog – zeegroente – bisque
geplette aardappel – zongedroogde tomaat
Mechelse koekoek – forestière
groentequiche – pommes duchesse
OF
Zeewolfspiesje – kervelsaus
groentesalsa – chorizo
Kwarktaartje – frambozencoulis
cranberry – limoen
OF
KAASDEGUSTATIE
supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00
MENU 3-GANGEN | € 47.00 |
Aangepaste wijnen | € 15.00 |
*MENU 4-GANGEN | € 57.00 |
Aangepaste wijnen | € 24.00 |