Degustatiemenu’s

Menu van vrijdag 6 januari
tot zondag 5 februari

AMUSES


TONIJN – TATAKI – TARTAAR

quinoa – wasabi


* SKREIHAASJE OP VEL – MOUSSELINE

garnaal – stoemp – pleurot


Parelhoenfilet –  Chiantisaus

polenta – Pecorino – witloof – spruitjes

OF

ZALMFOREL – BIESLOOKSAUSJE

wokgroenten – polenta


TRIO CHOCOLADE – VANILLE-IJS

mousse – taart – bavarois

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79

Menu van vrijdag 10 februari
tot zo
ndag 12 februari

AMUSES


SALADE FOLLE – ZALM – REUZEGARNAAL

baarstartaar – kreeft – yoghurt


* Risotto – paddenstoelen

gebakken zeewolf – gepocheerd ei


Durochaasje – pickles

groene kool – witloof – peterseliekrieltjes

OF

Zeebaars op vel – Siciliaans sausje

kerstomaat – verse pasta – Parmezaan


Chocoladedessertje – Anglaise

mascarpone – biscuit – mousse

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79

Menu van vrijdag 17 februari
tot zondag
19 maart

AMUSES


Carpaccio – St-Jakobsoester – limoen

garnaal – heilbot – olijf -feta


* Gevulde rog – zeegroente – bisque

geplette aardappel – zongedroogde tomaat


Mechelse koekoek – forestière

groentequiche – pommes duchesse

OF

Zeewolfspiesje – kervelsaus

groentesalsa – chorizo


Kwarktaartje – frambozencoulis

cranberry – limoen

OF

KAASDEGUSTATIE

supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00

MENU 3-GANGEN€ 47.00
Aangepaste wijnen€ 15.00
*MENU 4-GANGEN€ 57.00
Aangepaste wijnen€ 24.00

+32 (0)54 32 78 79