Degustatiemenu’s
Menu van vrijdag 21 april
tot zondag 28 mei
AMUSES
Frisse salade – verse asperges – gerookte zalm
ciabatta – kruidenkaas – zacht eitje
* Griet à la plancha – botersaus
Mechelse asperge – krokantje Serano
Varkenshaas – Saltimbocca
gebakken asperge – Marsala wijnsaus
OF
Witte heilbot op vel – kruidensaus
gebakken asperge – krielaardappel
Aardbeidessert – trifle
cantuccini – mascarpone – Griekse yoghurt
OF
KAASDEGUSTATIE
supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00
MENU 3-GANGEN | € 47.00 |
Aangepaste wijnen | € 15.00 |
*MENU 4-GANGEN | € 57.00 |
Aangepaste wijnen | € 24.00 |
Menu van vrijdag 2 juni
tot zondag 2 juli
AMUSES
Zeevruchtenschotel – babykreeft – oester
garnaal – kreukel – gamba – pandalus
* Waterzooi babykreeft – kabeljauw
asperge – kreeftensausje
Filet parelhoen – fine champagne
zomergroentjes – hollandaise
OF
Gebakken turbotin – jonge spinazie
kruidenpuree – béarnaise
Aardbeitompoes – crème pâtissière
bladerdeeg – vanillesaus
OF
KAASDEGUSTATIE
supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00
MENU 3-GANGEN | € 47.00 |
Aangepaste wijnen | € 15.00 |
*MENU 4-GANGEN | € 57.00 |
Aangepaste wijnen | € 24.00 |
Menu van vrijdag 7 juli
tot zondag 6 augustus
AMUSES
kort gebakken tonijn – ansjovis
garnaal – olijf – tomaat – boontjes
* zeeuwse mosseltjes – roodbaaars
juliennegroentjes – tuinkruiden
contrefilet – béarnaise
gewokte groentjes – rozemarijnaardappel
OF
Krokant gebakken zalm – champagnesaus
andijvie – krieltjes
carpaccio – ananas
mascarpone – limoensorbet
OF
KAASDEGUSTATIE
supplement € 6.00
wijnsupplement € 7.00
MENU 3-GANGEN | € 47.00 |
Aangepaste wijnen | € 15.00 |
*MENU 4-GANGEN | € 57.00 |
Aangepaste wijnen | € 24.00 |