Degustatiemenu’s
Menu van vrijdag 27 oktober
tot zondag 26 november
AMUSES
Wildpastei – chutney – zwarte pens
kroketje briekaas – brioche
* Kabeljauwhaas – kruidenkorst
brandade – grijze garnaal
Hertfilet – wildgarnituur
kool – witloof – spruit – appel
OF
Witte heilbot – St-jakobsoester
knolselderstoemp – kruidensaus
Warme appeltaart – crème patissière
vanille ijs – verse slagroom
OF
KAASDEGUSTATIE
supplement € 7.00
wijnsupplement € 8.00
MENU 3-GANGEN | € 49.00 |
Aangepaste wijnen | € 16.00 |
*MENU 4-GANGEN | € 59.00 |
Aangepaste wijnen | € 25.00 |
Menu van vrijdag 1 december
tot zondag 17 december
AMUSES
Roodbaars huisgerookt – gebakken reuzegarnaal
pittige groenteratatouille – sushidressing
* Zwaardvis kort gebakken – pasta
mediterraanse tomatensalsa – Pecorino
Fazant – fine champagne
Spek – knolselder – savooi
OF
Lotte – julienne prei
Charlotte – champagnesaus
Kriekentaart – kwark
speculaas – bavarois
OF
KAASDEGUSTATIE
supplement € 7.00
wijnsupplement € 8.00
MENU 3-GANGEN | € 49.00 |
Aangepaste wijnen | € 16.00 |
*MENU 4-GANGEN | € 59.00 |
Aangepaste wijnen | € 25.00 |